Wissellijst Amsterdam

Wissellijst kopen in Amsterdam bij INGMA

Bent u op zoek naar een mooie wissellijst in Amsterdam of omstreken? Kom dan naar onze professionele lijstenmakerij, waar u de keuze heeft uit ruim 1000 verschillende lijsten. Wij leveren maatwerk en bieden voor iedereen wel een passende lijst aan. Wilt u meer weten over ons atelier en onze kleurrijke winkel? Lees dan hieronder verder.

Voor iedereen een passende lijst

Zoals hierboven vermeld is heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod van lijsten in diverse stijlen en materialen. Deze zijn overzichtelijk gepresenteerd in onze winkel zodat u ze op uw gemak kunt bekijken. Ook wanneer u op zoek bent naar kant en klare baklijsten of wissellijsten in de regio Amsterdam kunt u bij ons terecht. Onze winkel is gevestigd in het centrum van Amstelveen en zeer goed bereikbaar, zowel met de bus en metro als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Bezoekt u onze winkel, dan kunt u rekenen op een goede service en persoonlijke aandacht. Onze gecertificeerde lijstenmakers staan u graag te woord! Dankzij hun gedegen productkennis kunnen ze u uitstekend adviseren.

Wissellijst AmsterdamOok voor teken- en schildersmaterialen

In ons eigen atelier lijsten wij alles in: van tekeningen en borduurwerken tot voorwerpen. Ook wanneer u teken- of schildersmaterialen nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. De echte liefhebben zal versteld staan van de mooie gereedschappen, kleurpotloden, verf en nog veel meer!

   Contact     Meer informatie