Tekenwinkel Amsterdam

Tekenwinkel regio Amsterdam: welkom bij INGMA!

Van harte welkom bij INGMA Kunstschildersmaterialen! Wanneer u op zoek bent naar een tekenwinkel in Amsterdam mag u onze winkel absoluut niet missen. Met een ruim assortiment van tekenmaterialen zal de echte liefhebber zijn ogen uitkijken. Wij bieden producten aan in diverse prijs- en kwaliteitsklassen zodat iedereen bij ons kan slagen. Ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd en wij verkopen dan ook diverse grote merken, waaronder Faber Castell, Derwent, Lyra en Talens.

Voor ieder budget een passend product

Bent u op zoek naar mooie kleurpotloden? U vindt bij ons onder andere polychromos kleurpotloden in maar liefst 120 verschillende kleuren. Deze zijn zowel los verkrijgbaar als in blikken. Maar ook voor grafietpotloden, stiften en pastelpotloden kunt u bij ons terecht. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Derwent Coloursoft kleurpotloden? Met deze kleurstift kunt u op een snelle manier een royale kleurafgifte aanbrengen. Dit is tevens geschikt voor kleurvermenging en laag-over-laag technieken. Kortom, er zijn vele diverse mogelijkheden wat betreft tekenmaterialen. Wellicht heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste spullen. Vraag dan gerust om advies, wij beschikken over een ruime productkennis en adviseren u graag.

Tekenwinkel AmsterdamVan harte welkom!

Ook bieden wij tal van leuke, creatieve cadeaus aan. U kunt hierbij denken aan tekenboeken, maar ook manga-tekenen, sieraden maken en ga zo maar door. Omdat wij ons assortiment regelmatig aanvullen en vernieuwen, is ieder bezoekje aan onze tekenwinkel te Amsterdam weer de moeite waard!

   Contact     Assortiment