Schilderij restaureren

Schilderij laten restaureren door een vakman

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw schilderij te laten restaureren? Kom dan langs bij INGMA Kunstschildersmaterialen in Amstelveen, waar u geholpen wordt door vakmensen. U wilt immers dat uw schilderij er na de restauratie weer zo nieuw mogelijk uitziet. Wij doen dan ook ons uiterste best om de originele staat van het schilderij zoveel mogelijk terug te halen. Er zijn verschillende methoden om dit te realiseren, dit is afhankelijk van de schade. De specialisten van INGMA kunnen het volgende voor u doen:

  • Opspannen
  • Verdoeken
  • Schoonmaken
  • Vernissen

Schilderij restaurerenWij zijn ook een lijstenmakerij

Maar ook voor kleine restauraties, papierconservering en glasreparaties bent u hier aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring en vakkennis weten wij exact welke handelingen wij moeten uitvoeren om uw schilderij te restaureren. Tevens zijn wij ook een lijstenmakerij. In ons atelier lijsten wij zowel schilderijen en tekeningen als borduurwerken in. Ook het laten inlijsten van voorwerpen behoort tot de mogelijkheden! Ons assortiment van lijsten is zeer uitgebreid, u heeft de keuze meer dan 1000 lijsten die op een nette manier gepresenteerd worden. Zo is er altijd een lijst die past bij uw stijl!

Kortom, voor een complete service kunt u in onze winkel terecht. Heeft u uw schilderij laten restaureren, dan kunt u deze ook direct mooi laten inlijsten. Vraag gerust om een offerte, dit is geheel vrijblijvend. Graag tot ziens in onze winkel te Amstelveen!

   Contact     Meer informatie