Museumglas

Laat uw schilderij inlijsten met museumglas

Van harte welkom bij INGMA Kunstschildersmaterialen! Niet alleen verkopen wij diverse kunstenaarsbenodigdheden, ook zijn wij een professionele lijstenmakerij. Uw inlijsting kan worden voorzien van verschillende passe-partouts en soorten glas, waaronder museumglas. Hieronder leest u meer over onze lijstenmakerij.

Verschillende soorten glas

Vanaf februari 2016 mogen wij onszelf gecertificeerde lijstenmakers noemen. Daarnaast zijn wij ook lid van de Engelse gilde, daarom mogen we ook de titel ‘Guild Commended Framer’ dragen. Dankzij deze vakkennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. In ons eigen atelier gaan we aan de slag met het inlijsten van uw schilderij, tekening of poster. Ook het inlijsten van voorwerpen behoort tot de mogelijkheden! Wij kunnen hierbij diverse soorten glas gebruiken, waaronder museumglas, UV-werend glas en anti-reflectie glas. Hierdoor kunt u het schilderij duidelijker zien zonder dat u last heeft van reflecties. U kunt bij ons rekenen op zeer hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

MuseumglasVoor iedereen een lijst naar wens

Laat u uw lijstwerk aan ons over? Dan heeft u de keuze uit een ruim assortiment van meer dan 1000 soorten lijsten. De lijsten zijn gemaakt van diverse materialen, waardoor er voor iedereen wel een passende lijst is te vinden. Ook hebben wij wissellijsten en kant en klare baklijsten. U kunt ons assortiment gerust eens komen bekijken. Wij kunnen u dan tevens een aantal voorbeelden laten zien van inlijstingen met museumglas. Indien gewenst kunnen wij u natuurlijk adviseren. Graag tot ziens bij INGMA Kunstschildersmaterialen te Amstelveen!

   Contact     Meer informatie