Kleurpotloden kopen

Kleurpotloden kopen van diverse topmerken

Van harte welkom bij de meest kleurrijke winkel in de regio Amstelveen!! U bent op zoek naar winkels waar u kleurpotloden kunt kopen en dat treft, want bij ons vindt u een ruim assortiment. In onze winkel wordt u geholpen en geadviseerd door specialisten op het gebied van kunst- en tekenmaterialen. Hieronder leest u meer over de producten die u in onze winkel aantreft.

Een zeer ruim assortiment

Wilt u tekenmaterialen, zoals kleurpotloden, kopen? Dan mag u INGMA Kunstschildersmaterialen zeker niet overslaan. Op het gebied van tekenen bieden wij diverse grote merken aan, waaronder:

  • Faber Castell
  • Derwent
  • Koh-I-Noor
  • Lyra
  • Talens
  • Conte à Paris

Kleurpotloden kopenWat denkt u bijvoorbeeld van polychromos kleurpotloden? Deze zijn verkrijgbaar in maar liefst 120 kleuren en zowel los als in assorti-blikken verkrijgbaar. Tevens kunt u bij ons Derwernt Coloursoft kopen, dit is een kleurpotlood met een zachte stift waarmee u snel en royaal kleur kunt aanbrengen. Dit potlood is zeer geschikt voor kleurmenging en laag-over-laag technieken. Ook deze kleurpotloden kunt u kopen in maar liefst 72 kleuren. Kortom, voor iedere hobbyist is er een ruime keuze. U zult dan ook zeker slagen in onze winkel.

Wij helpen u graag

Wanneer u onze winkel in Amstelveen bezoekt, neem dan ook zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment van schildersmaterialen. Wij verkopen onder andere doeken, gereedschappen en diverse soorten verf. Een liefhebber zal zeker zijn ogen uitkijken! Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op. Omdat wij over een ruime productkennis beschikken, informeren wij u graag en kunt u rekenen op een goede service.

   Contact     Assortiment