Faber-Castell Amsterdam

Faber-Castell kleurpotloden te Amsterdam

Bent u op zoek naar tekengereedschap van het merk Faber-Castell in Amsterdam? Kom dan eens langs bij INGMA Kunstschildersmaterialen te Amstelveen. Onze winkel ligt nabij het centrum en is dus ook voor u goed bereikbaar. Hieronder leest u meer over ons assortiment, lees dus zeker verder wanneer u een liefhebben van tekenen en kunst bent!

Een zeer gevarieerd aanbod

In onze kleurrijke hobbywinkel vindt u enkel producten van grote merken, waaronder Derwent, Lyra en Faber-Castell. Van laatstgenoemde merk bieden wij onder andere Polychromos kleurpotloden aan. Deze zijn los verkrijgbaar in maar liefst 120 kleuren. De echte hobbyist zal absoluut zijn ogen uitkijken! Deze potloden kunt u tevens in assori-blikken aanschaffen. Voor iedere tekenaar is er dus wel een passende oplossing. Ook bieden wij Pitt pastelpotloden aan, deze zijn verkrijgbaar in 60 kleuren. Daarnaast bieden wij Abrecht Dürer assorti-blikken aan. Alles wat u nodig heeft om te schilderen of tekenen vindt u dus bij ons! Bent u op zoek naar specifieke materialen van het merk Faber-Castell in Amsterdam? Vraag dan gerust advies van één van onze medewerkers. Zijn beschikken over voldoende productkennis en helpen u graag bij het vinden van passende tekenmaterialen.

Persoonlijk aFaber-Castell Amsterdamdvies

Wij nemen dus de tijd voor passend advies. Zo weet u zeker dat u thuis aan de slag kunt en tevreden bent met uw aankoop. Ook kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom selecteren wij onze producten altijd zorgvuldig. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel, wij staan voor u klaar!

   Contact     Assortiment